Het Netwerk 'De kracht van Groningen'

‘De kracht van Groningen’ is onze netwerkorganisatie. ‘Perspectief Groningen 2025’ (PG2025) wil een positieve beweging in gang zetten om samen met alle Groningers de regionale economie en samenleving duurzaam te versterken. Met de netwerkorganisatie bundelen we de krachten met onze leden; samen bereiken we meer!

‘De kracht van Groningen’ biedt leden de gelegenheid om te netwerken en op een positieve manier bij te dragen aan het versterken van onze provincie. Als lid van ‘De kracht van Groningen’:

  • Verbind je je aan het Perpectief van Groningen
  • Kun je deelnemen aan interessante netwerkbijeenkomsten en PG2025 events.
  • Krijg je de kans om direct te participeren in nieuwe initiatieven en projecten.
  • Ben je zichtbaar op onze website.

Netwerkbijeenkomsten en events
Wij organiseren zes keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor leden van ‘De kracht van Groningen’ op verschillende locaties. Data van geplande bijeenkomsten staan onder het kopje ‘agenda’ op deze pagina. Daarnaast organiseert ‘Perspectief Groningen 2025’ events waar leden van de netwerkorganisatie ook van harte welkom zijn.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van onze bijeenkomsten? Foto’s hiervan staan onder het kopje ‘foto’s’ op deze pagina.

Word lid van ‘De kracht van Groningen’
Wil je ook helpen Groningen op de kaart te zetten? Word dan lid van onze netwerkorganisatie. Er zijn drie soorten lidmaatschap: een basis lidmaatschap voor een natuurlijk persoon of zzp'er, een medium lidmaatschap voor een middelgroot bedrijf en een uitgebreid lidmaatschap voor een groot bedrijf of organisatie.

Inschrijven voor een lidmaatschap kan door een mail te sturen naar leden@dekrachtvangroningen.nl, of via onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.