Thoes; bewoners, bouw & toekomst

12-06-2018 354 keer bekeken 0 reacties

Thoes is hét event waar bewoners en bouw elkaar op eigen wijze ontmoeten. Als Groningers zijn we het er allemaal over eens: het is hier goud wonen. Toch heeft een grote groep huiseigenaren vragen over hun woontoekomst. Daarom organiseren BuildinG en Groninger Dorpen op zaterdag 30 juni het event Thoes.

Thoes biedt jou de kans om niet alleen advies in te winnen (vragen), maar ook om de innovatiemarkt en woningen in het Groninger land te bezoeken (kijken) en actief mee te doen aan diverse workshops en lezingen (doen). Tevens vindt tijdens Thoes de finale plaats van de EBG Pitch Bouw en Innovatie.

Naast particulieren nodigen we ook het Groningse bedrijfsleven uit om mee te doen. Heeft jouw bedrijf diensten of producten om bewoners te helpen met hun woonplannen? Neem dan een plek op de innovatiemarkt in onze testhal. Je kunt je hiervoor aanmelden via 'participeren' op de website.

Bekijk de website van Thoes voor meer informatie, het dagprogramma en om je aan te melden. Jij komt 30 juni toch ook?

 

Innovatiemarkt

De Innovatiemarkt in BuildinG is dé plek waar Groningse bedrijven hun oplossingen op het gebied van versterking, verduurzaming, levensloopbestendig wonen en financiering aan jou laten zien.

 

Adviesgesprekken, workshops en lezingen

Ben je op zoek naar advies omtrent het versterken, verduurzamen of het levensloopgeschikt maken van je woning? Of wil je weten wat de financiële mogelijkheden zijn? Dan kun je terecht in EnTranCe voor adviesgesprekken, workshops en lezingen.

 

Programma in de Energy Barn

In de Energy Barn kun je terecht voor lezingen van o.a. Ishan Bal en voor de EBG Pitch.

Deze keer staat de EBG Pitch in het teken van Bouw en Innovatie. Klik voor meer informatie over de EBG Pitch op deze link. Wil je erbij zijn en meebeslissen hoe de € 20.000 prijzengeld verdeeld wordt? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze website

 

Expedities in de regio

Tijdens Thoes worden o.a. woningen en gebouwen in het Groninger land opengesteld zodat jij een kijkje kunt nemen. Welke mogelijkheden zijn er en hoe pak je dit aan? We vertellen het je graag.

 

Dagindeling

11.00 - 14.00 Expedities in de regio

12.00 - 12.30 Kick Off in BuildinG

12.30 - 13.30 Lezingen in The Energy Barn

12.00 - 15.30 Innovatiemarkt in BuildinG

12.30 - 15.30 Adviesgesprekken in BuildinG

14.00 - 15.00 Workshops en lezingen in EnTranCe

15.30 - 17.00 EBG Pitch in The Energy Barn

17.00 - 18.00 Afsluiting programma / borrel in BuildinG

 

0  reacties