Ben je erbij tijdens onze bijeenkomst op 19 september?!

10-09-2018 490 keer bekeken 0 reacties

Als het goed is, heb je een uitnodiging in jouw mailbox gekregen voor de grote bijeenkomst op 19 september aanstaande, in Cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn te Veendam. Laat je nog even weten of je wel of niet komt? Dat kan door onderaan in jouw mail te klikken op de button.

Tijdens de bijeenkomt gaan we je niet zomaar bijpraten over de stand van zaken rond de Transitiepaden. We zoeken namelijk de interactie met jou op! Voorafgaand en na afloop van het plenaire programma is er mogelijkheid om in informele setting te netwerken of dieper op de materie in te gaan. Ga er daarna lekker voor zitten terwijl Aize Bouma jou een introductie geeft tot de pitches! Verschillende sprekers vertellen in drie minuten hoe het ervoor staat betreffende hun project.

Wees gerust, het blijft niet bij deze pitches. Na elke pitch is er een passende case. Oftewel: ruimte genoeg om mee te denken en mee te doen. Want daar gaat het immers om: onze krachten bundelen! 

Programma:

  • 15.00 uur: Inloop met koffie en thee
  • 15.30 uur: Warm welkom door Aize Bouma en directeur Riek Siertsema
  • 15.40 uur: inspirerende lezing van Kees Klomp, directeur van Stichting Maatschappij en Onderneming te Rotterdam, waarbij hij ingaat op de nieuwe ontwikkelingen van de betekenis-economie
  • 16.00 uur: Pitches en behandelen van de cases
  • 17.15 uur: Borrel, gelegenheid om na te praten en te netwerken
  • 18.00 uur: Einde programma

Locatie: Cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn, Museumplein 5a, Veendam
 
Wil je een introduc√© meenemen? Dat kan, leuk! Stuur dan wel even een mail met daarin de naam en mailadres van de introduc√© naar e.radix@dekrachtvangroningen.nl, zodat we je introduc√© persoonlijk een uitnodiging kunnen sturen.

Graag tot ziens op woensdag 19 september!

0  reacties