Gezocht: ondernemers die willen pionieren in een nieuw zilt landbouwgebied in Groningen

19-11-2018 164 keer bekeken 0 reacties

Met het pilotproject Dubbele Dijk wil de provincie Groningen onderzoeken of in het tussengebied rendabele zilte teelten ontwikkeld kunnen worden. Hiervoor zoeken zij ondernemers die willen pionieren in dit nieuwe stuk zilt landbouwgebied. Wie zoeken zij?

Het projectteam Dubbele Dijk is op zoek naar ondernemers en bedrijven die met de nodige ervaring en lef bereid zijn om vanaf 2021 voor een periode van maximaal 20 jaar in dit pioniersgebied te investeren in bijvoorbeeld zilte teelt en/of mariene aquacultuur. Ondernemers die samen met de projectorganisatie en mogelijk in samenwerking met andere ondernemers of kennisinstellingen het maximale rendement uit dit gebied kunnen halen.

Kom naar de Informatiebijeenkomst!

Op vrijdagmiddag 30 november wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd. Hier kunt u kennismaken met het projectteam en het gebied. Er wordt een toelichting gegeven op het project, onze vraag en de basisinrichting en -voorzieningen van het gebied. Er wordt niet alleen informatie aangeboden maar er is ook interesse in uw idee├źn en voorwaarden voor een succesvolle teelt. Ben u geinteresseerd of wilt u meer weten over dit project, meld u dan aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar: a.takens@provinciegroningen.nl

Graag tot ziens op 30 november!

0  reacties