JC-Electronics verkozen tot Beste Leerbedrijf Provincie Groningen

July 22, 2019 294 keer bekeken 0 comments

Afgelopen week heeft de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) de provinciale winnaar bekend gemaakt van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019. JC-Electronics hierbij verkozen tot Beste Leerbedrijf van de provincie Groningen in de categorie ‘Techniek en gebouwde omgeving’.

De Verkiezing 
Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs. 
Voordrachten 
Tot en met 30 april 2019 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten werden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen. 
JC-Electronics 
Uit een recordaantal van in totaal 1.600 voordrachten heeft de jury per provincie voor elke sector (indien mogelijk) een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. Hierbij heeft de jury voor de provincie Groningen JC-Electronics verkozen als winnaar in de categorie ‘Techniek en gebouwde omgeving’. “De verkiezing geeft de professionaliteit en lokale betrokkenheid van JC-Electronics goed weer en wij zijn dan ook erg trots met deze erkenning” aldus Cor Mulder. Door sterk in te zetten op goede scholing en ondersteuning proberen wij jongeren enthousiast te maken voor een prachtige carrière in de elektrotechniek. Met het winnen van deze prijs worden wij in onze overtuiging gesterkt.    
De finale 
De finale vindt plaats op 18 november. Op deze dag strijden zestien finalisten om de titel beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019 van Nederland. Wij hopen met de landelijke prijs aan de haal te gaan, zodat er landelijke erkenning komt voor ons opleidingstraject.  

0  Comments

Cookie settings