Statement, communicatie adviesbureau

324 keer bekeken

Founding partners zijn de bedrijven en organisaties die de financiële basis voor de Kracht van Groningen leggen. Een deel van hen is ook vertegenwoordigd in het bestuur.

Statement is een strategisch marketing- & communicatieadviesbureau uit de stad Groningen. Wij werken met een kernteam van 7 communicatiespecialisten aan krachtige en prachtige statements voor onze opdrachtgevers.

Samen met diverse creatieve specialisten en producenten bedenken en produceren we succesvolle campagnes, waarmee we concrete resultaten boeken voor overheden, bedrijven en instellingen in Noord-Nederland.

We beginnen meestal met een kop koffie en een goed gesprek. Daarna volgt een interactief proces met een scherpe analyse, op basis waarvan wij een strategisch marketing- en communicatieplan kunnen schrijven. Dat plan is zowel routebeschrijving als handleiding richting duurzame relaties en concrete resultaten, zowel op de korte als op langere termijn.

Statement is een full service communicatiebureau: we organiseren evenementen en produceren media (websites, films, commercials, (e)nieuwsbrieven, social media, folders, brochures, posters, logo's, huisstijlen, etc.). Voor opdrachtgevers die liever alles zelf willen doen, verzorgen we trainingen, workshops en coaching op het gebied van storytelling, (e-)marketing & communicatie, social media, pers & publiciteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarover gesproken: Statement is een trotse partner van De Kracht van Groningen!

Kijk op www.statement.nl voor het laatste nieuws, concrete voorbeelden en ons portfolio.

Afbeeldingen