http://www.eemsdelta.nl/

1064 keer bekeken

Groningen is het land van het MKB en ZZP’ers. Willen we een transitie bewerkstelligen, dan kan dat alleen in samenwerking met het bedrijfsleven. We zijn heel blij dat onderstaande sponsoren zich committeren aan de Kracht van Groningen.

Eemsdelta EZ Uw ondernemersloket

Eemsdelta\EZ: uw Ondernemersloket

U bent ambitieus en zit vol ideeën over ondernemen in de Eemsdelta. Daarom wilt u snelle en duidelijke antwoorden op al uw vragen aan de overheid. U wilt gas geven, zonder omslachtige procedures. En dat is precies wat u van Eemsdelta\EZ mag verwachten. Wij zijn uw ondernemersloket, waar u altijd terecht kunt. Of u nu een vraag heeft over een vergunning, op zoek bent naar financiering of naar een nieuwe vestigingslocatie, begeleiding wilt als starter of gewoon even wilt sparren: wij zijn er voor u. Met informatie, advies en ondersteuning.

Eemsdelta\EZ is het economisch samenwerkingsverband van de vier Eemsdelta-gemeenten en de provincie Groningen. Wij zijn er om ondernemerschap te stimuleren. Om de bedrijvigheid in de regio te verbeteren. Maar wij zijn er vooral om te helpen bij het oplossen van uw ondernemersvraagstukken.

Neem dus snel contact met ons op. Bel ons op 0596 - 63 91 18.

Eemsdelta\EZ werkt voor en met de ondernemers in de regio Eemsdelta

Afbeeldingen

Cookie-instellingen